suuuuunshine

wiiie, tittar precis ut och upptäcker att det nog iallafall blir fint väder efter en regning förmiddag :D dock blåser de rätt mycket, men vad gör de bara solen är framme :)

klippte mig och slingade håret i fredags, blev nöjd :) klippte bara topparna, så de blev väl inte så stor skillnad där men slingorna skiftar fint i solen iaf haha (y)

och i torsdags blev de ju som sagt en tripp till mora för ett tandläkar-besök. dock inget postitivt, för jag får inte ta bort rälsen innan/under sommaren :(( suger så jääääääääävla hårt!!!!! men de fanns kanske hopp om att få sätta dit tandsmycke :) men bara kanske! får hoppas på det iaf :)

nu hoppas ja på att solen är framme riktigt länge (vilket ja tyvärr inte tror.) så man kan få gå ut lite :D wiiie. annars får det bli lite svenska-pluggning. de enda som e kvar nuuuuu :D:D

ha en fin söndag alla! ♥


saknar dig mathias

fghjklöä


(sämst bild!)ja detta består mina närmsta två veckor utav.

På torsdag ska jag till käftis, och det låter sjukt men man längtar efter att få åka dit haha. Eftersom det är så nära nu!!!!

På fredag blire lite hår-makeover. Ska inte klippa så mycket, bara topparna o så (ska spara till långt hår) o lägga i lite ljusare slingor (INTE blonda) tror de kommer bli nice

Och ja på onsdag nästa vecka ska jag till mora igen. Men denna gång på magnetröntgen för mitt knä. ska alltså åka in en bit i den där läskiga grejen hah usch.. det gör ju självklart inte ont, men den skulle tydligen låta väldigt högt och det skulle ta en stund. får lyssna på musik som tur är B-)tänkte också påpeka att ja e gaaanska så less på detta regnväder.. lite sommarväder NU tack! :)
så idag får de väl bli en innedag. kanske skriva lite engelska när man ändå bara sitter här, mjaaa så får de bli.

Saknar mathias

wie

hahah guuuu så längesen de va nu, sorry! känner mig taskig mot er som ändå kikat in..

sitter just nu hemma vid kim med bästa brudarna (y) sedan vidare till grönalid :) hoppas verkligen på en kul kväll ikväll :))  enda felet nu är att mathias inte är här.. saknar han sjukt sjukt sjukt mycket! <3 längtar tills du kommmer hem. ÄLSKAR DIG <3

skriver mer i veckan, loooovar :)

ha en fin kväll alla! ♥

RSS 2.0