.

godkväll :) usch vad fort dagen har gått. känns inget vidare för det betyder skola snart och det är ju mycket skönare att vara ledig heheh.
ligger i soffan hemma hos mathias och läser lite bloggar och småtittar på tv:n lite då och då och väntar på att han ska komma hem :) tur han är hemma vilken minut som helst, saknar han redan ju :* hihi.

dagen har inte bestått av så mycket. har varit in till borlänge en vända med mathias och andreas. Och på hemvägen var vi lite småhungriga så det blev en god pizza ;)

åkte hit igår med min bror och hans tjej som ändå skulle till borlänge. gick runt på kupolen med josefine och magnus tills mathias kom och hämtade mig :) och eftersom min foundation tog slut här om dan så fick det bli en ny sån,. slänger upp bild sen och skriver lite om den :) fick även bli ett par nya strumpbyxor.



puuss ha en bra kväll alla :*


new




skjorta från H&M


tröja från H&M



Stickad tröja från Gina Tricot


Leggins från H&M, underkläder från Cubus


Linne från H&M


blus från Cubus





lång tröja/tajt klänning från Gina Tricot



Jacka från Bik Bok



Ring från Cubus



absolut inga bra bilder men har man en icke bra kamera som dessutom nästan hade slut på batteriet
så man fick ta snabba kort får man nöja sig med sånna här bilder :) haha.



.....

som vanligt går de inte med bilderna.!! och plus att datorn är segare än en sengångare så imorn ska jag försöka igen. NU; GODNATT!



yepp ja e en aning irriterad :DD


ahmen heeeej!!!!!1

ahmen heeeej!!!!!1 ja för de va ju ett tag sen nnu.

veckorna har väl sett ut som vanligt. har umgåtts med mathias vilket alltid är lika mysigt och underbart :) ska även haffa mina vänner nån dag, ni är superviktiga också, ni är så härliga och ja saknar er!<3

Skolan går faktiskt ganska bra nu och de känns otroligt skönt. Att slippa känna den där känslan som tar imot så jäkla mycket. visst finns de sånna dagar men dom är väldigt väldigt få nu! så jäääkla gött.

åkte till skolan idag och hade karaktär på förmiddagen sen håltimme fram till kvart i 2 då idrotten började. Har haft musikgympa (låter så fruktansvärt fjantigt haha!) två gånger nu, och andra gången idag. men så sjukt kul de är! :DD att få träna till hög musik kan ju inte bli bättre (y)
gillar även att vi ska till gymmet dom 3 kommande veckorna, ska bli riktigt skönt!

har väl shopppat lite dessa veckor också så slänger upp bilder i ett nytt inlägg om ett tag! ska bara hitta kameran så jag kan ta kort:)
kika in om en stund!



RSS 2.0