trevlig kväll

ha en kanon trevlig kväll alla!! :DD de ska jag och mina vänner ha!
och imorgon kommer det upp bilder så håll utkik! :D

new


halsduk KappAhl, 129:-



Jeansleggins KappAhl, 249:-

todayy

godkväll.. eheh
sitter i soffan med min vän godispåsen (VA? nej men gud vad ovanligt hörru amanda!) och tittar på tv. väntar på mitt hjärta som kommer hit om ett tag :* hihi.

idag klev jag faktiskt upp klockan 8, ja hör o häpna! Skulle med mamma och moster till Mora på en liten visit. kika i affärer osv. Köpte ett par byxor, mörk-grå, precis sånna som jag velat haft ett tag nu (y) sen en svart tub-hallsduk som jag också velat haft länge. SÅ okej, KappAhl kanske inte är en så pjåkig affär ändå :) höhö.
sen blev det en sprayflaska från H&M. PROFFS, kanonbra spray till ett bra pris :)
ska lägga upp bilder (tjohoooo bilder, tänker ni!! jajjemen!)  men kanske inte blir förens imorgon, är inte på rätt dator just nu :s tyväeerr.

var hemma runt klockan 3 så då hoppa ja i myskläderna eftersom det var så kallt i huset. Hoppa upp i soffan o slog på Andra Avenyn o titta på det ett tag sen åt jag lite mat sen gick ut med vovvsingen :)

sååå, bildeerna imorgon :* eller....? hmm, checka in om ett tag istället ;)

godmorgon.....

... alla! :) eller okej, vaknade för typ en halv timme sen. sover alltid superlänge nu för tiden, fast inte så konstigt kanske när jag är vaken till två på nätterna för att kolla på andraavenyn och oth! haha. men vad gör man när det är så braaaa :D man blir helt fast.

Idag är det måndag, alltså första dagen på älglovet/höstlovet. såå jäkla välbehövligt med lov alltså, sova tillls man vaknar och inte behöva ha en massa måsten. man kan göra lite som man själv vill :) uurskönt.
fast dock har jag lite jag måste plugga ikapp under lovet.. menmen sånt är livet, man har säkert nån dag som är tråkig så  då får man passa på!

Och idag kommer äntligen min älskling hit :** han jagar älg denna vecka så han sover här i nattt sen åker han ut o jagar imorgon, och jag ska nog kanske följa med hihi. så mysigt :)
har saknat han sååå mkt, ska bli underbart att få ha han i min närhet igen :)

och jag vet att jag har en väldigt bild-lös blogg men jag har inga bilder att läggga upp.. :s har ingen bra kamera, så då är det inte så kul att fota :/ men ska försöka bli bättre på att ladda upp bilder. prööömise höhö :*


nu börjar jag bli hungrig så nu blir det fruuuulle.

.

då var det lördag igen. efter tisdagen så har veckan faktiskt gått riktigt fort, hur skönt som helst!
veckan har ju såklart bestått av skolan som vanligt och i torsdags tog vi klasskort, usch o fy säger jag bara... blev helt fail på både gruppkortet och det enskilda, menmen that's life i guess haha. man kan ju inte vara snygg jämt.

igår var det utgång med tjejorna, hade faktiskt kul!:) kom hem rätt sent så gick och la mig på en gång.
Idag har jag haft en riktig slapp-dag (y) var ute o gick en liten promenad på dan bara sen tog jag mig en dusch och hoppa i myskläderna. runt klockan 6 fixades en sallad i köket bestående av kassler, pastaskruvar, majs, gurka, ost, lök och sen dressing och vitlöksbröd till det , supergott!

kvällen kommer avslutas med en massa andraavenyn-avsnitt, underbaaart! :DD
ha en trevlig kväll! ♥

5 okt

sitter här och väntar på han som gör mig så himla lycklig! :)
annars har dagen varit RIKTIGT seg alltså, usch för sånna dagar.. men nu är man då äntligen hemma :D
och äntligen onsdag imorgon, vilket innebär att det sen bara är 2 dagar kvar till helg och sen LOV en hel vecka, så jäkla niiice :D ska njuta och ha riktigt kul under ledigheten! :)

haha btw så gjorde vi ett test i skolan idag, man fick svara på frågor om Kost, alkohol, läkemedel/droger, tobak, motion, vikt och stress.
var i hög risk på kost haha. Jag hade en onödigt hög fettkonsumtion eller va de stod ;) haha. så skulle vara kul med en förändring faktiskt :)) lite peppning tack!! :DD heheh.


hehe aah detta skullle jag ha publicerat i tisdags, men gör de nu istället.
kommer ett nytt inlägg snart (:

RSS 2.0