BLÄÄÄ

jag räknar matte = DET GÅR ÅT HELVETE!!!
fyyyyy rutti, vad vill matten mig??????

torsdag

godmorgon hörrni. eller okej, jag har varit vaken ett tag men de är så svårt att veta vad man ska börja ett inlägg med. fail

har alltså inte hunnit med så mycket ännu, bara ätit lite fruk....choklad mena ja (a) o tvättat min piercing (: vilket har gått bra hittills haha.
Och påtal om piercingen så ska jag berätta varför jag fick lov att gå upp så tidigt i går.
Jo, jag tog alltså hål i naveln på tisdagen. På kvällen när jag skulle göra rent var jag väl lite nervös o så. Just när jag ska börja tvätta rent med den "speciella" tvålen så börjar jag känna mig yr så jag sätter mig på toan och ropar på mamma. O sen blir det värre, det börja flimmra för ögonen, hörseln blev sämre, läpparna helt vita, pittrade i fringrarna, armarna blev tyngre o lite sämre kontaktbar så mamma ropa på pappa. sen la dom mig ner på golvet med fötterna på toalettstolen o då tog det ca 5 sekunder så kom färgen tillbaka på läpparna och jag var tillbaks. Det var obehagligt men jag hann inte svimma som tur va. O nu mår jag primaskinka haha.. så ja, jag fick alltså gå upp tidigare o göra rent när det var någon hemma ifalll det skulle hända igen så jag inte var själv hemma.

nu ska jag gå och äta frukost. sen räkna matte heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen (: duktiga jag :*

ha en fin dag!♥

TADAAAA



äntligen ;D

tidig morgon

halloj (: blir ett tidigt morgoninlägg här, berättar senare idag varför.
gick upp vid klockan 7 så nu ska jag snart gå och göra mig i ordning för en dag i skolan (eller rättaresagt, en HALV dag i skolan ;) )
Tror dagen idag får bestå utav plugg. lär komma ikapp i matten, lär förbereda en redovisning i svenska och träna till prov. nice vecka detta kommer bli............... haha.

nej nu ska jag bege mig mot badrummet, hörs senare! ♥

my new room








grejerna på bänken står bara där just för tillfället, har inte hittat en bra
plats än ;) haha


det ser självklart mkt ljusare ut på bilderna, men mycket mycket mysigare IRL ;D




sen har inte alla grejer kommit som jag har beställt. ska upp sänglampa, lite ljuslyktor, matta osv :))

:)

skriver bara godnatt här nu :) sov så gott allihop! ♥


kika in i morgon vettja, då visar jag mitt nya rum ;)

heyyy

segt med uppdatering nu, sorry för de.. men om snart så kommer de upp massa bilder på mitt rum. för de är nämligen klart snart :D om några dagar bara! :)))))


ha de fint alla! ♥

:D

i'm back! eller okej,  jag slutade plugga för flera timmar sen (a) jag orkade inte mer o plus att, ehmm.. nej jag vet inte?.. haha aja. Har iaf. börjat med tapetseringen nu, o jävlar vad snyggt de blir! längtar som bara den tills de är klart! kommer bli sååååå nice! :DD

men för idag är de iallafall färdig tapetserat.. De kommer väl ta ungefär tre dagar eller så om de inte ska krångla eller nått vilket vi icke hoppas på!

nu sitter jag här med skallebank o tänker nog krypa ner i sängen o se på andraavenyn (har redan sett de på webben, men en gång till skadar aldrig :D) O sakna dig kommer jag göra också! längtar till fredag :) FREDAGSMYS!


ha de bra allihopa, nattinatti! ♥

pluggisch-heeeest

toooodiloooodi! jag pluggar, därav denna kassa uppdatering! O eftersom jag ligger efter så jäkla mycket så lär jag plugga en stund till. Men när jag är klar slänger jag in ett litet inlägg =)
och btw, om en liten stund ska de börjas tapetsera i mitt rum, WIIIE! i'm happy! :D

så, brb då ;)

plugg o film-kväll

jaoo, nu ska jag plugga matte för fullt. eller iallafall någon timme (: får se hur de kommer o gå, när man suger totalt på de! haha.
Senare ska jag och sandra se på två skräckfilmer, läääääskigt :(( tur de finnns kuddar som man kan gömma sig bakom haha :D

slänger upp bilder på filmerna sen o skriver lite om dom var bra o sådär :)

byee

JAG HAR TRÄFFAT FORTESA HOTI!!!! :D






fatta va fräääääääääääänt. haha :D

sjukis

sitter här, dyngförkyld + feber.. inte de roligaste, men med förkylning o feber = ingen skola o de gillas! :))))))))))
har överlag haft ett bra lov. De har tillbringats med vänner o DIG :)
så otroligt skönt att vara ledig, o de behövdes. Och tre veckor i skolan ska man väl klara av för sen är de påsklov, NICE!

oj, klockan är snart kvart i åtta ioch jag lär hinna ner till ica innan dom stänger. För eftersom jag är sjukiiiis så måste man ha medicin (a) hihihi.

ha de bra alla! ♥

i'm done!

äntligen klar!!!! så himla gött! nu hoppas jag bara på att jag får ett G! känns lite osäkert, men ändå säkert. aja, de visar sig! =)

Nu ska jag iallafall gå och sova, vädligt länge!
så, natti! ♥

plugg

nu är de dax för plugg! ska fixa klart den där förbaskade naturkunskapsuppgiften som legat o gnagt i bakhuvet under hela lovet, men aldrig blivit gjord. så ja, nu är de dax! och jag håller på ända tills den är klar om de så är in till sena natta haha!

ha en trevlig kväll! ♥

shopping

här kommer bilder på de jag köpte:

(absolut helt tvärkassa mobilbilder, men de får ni leva med ;).)



lackleggins från Only, 179:-




sjal från Gina Tricot, 79:-


vanliga svarta strumpbyxor från H&M, 59,90 :-


vanligt svart baslinne från Gina Tricot, 99:-

köpte underkläder också, men de ligger i tvätten så kunde inte ta kort.



Nu ska jag gå och käka inbakat! mums.
ha en trevlig fredagskväll alla! ♥

:))

hallåhallå, hur måååår ni?
här händer det väl inte så mycket, men de är skönt de också :)
eller idag har jag ju varit o shoppa med sandra, fick med mej lite grejer denna gång också så bilder slänger jag upp när jag kommer hem på onsdag :)
Och imorgon blir det köp av golv till mitt rum (y) great! Plus lite läxa också, (faktiskt) ska få hjälp med arbetet till naturkunskapen. FARLIGT AVFALL! så ifall om någon har bra info. eller kan mycket om de så skriv gärna en kommentar :)

Nu ska jag ta mig ett glasvatten och kika på tv :))



byeee


RSS 2.0