en rubrik vare ja.

salut! ;D

idag regnar de.. var faktiskt ett tag sen det regnade såhär mycket. Har träning idag och ja.. jag tycker inte direkt om att träna i regnet så får hoppas de blir uppehåll, men de är ju ändå alltid kul att spela fotboll så! ;)

torsdag imorgon, skönt! en dag närmare helg! (y)
storänge på lördag med malin och josse. hoppas på en trevlig kväll/natt! :)

ja jag har inte så mycket mer att skriva nu, cya! :)



s

ny design :D

kan börja med att tacka Ida Windahl som har gjort en total makeover på bloggen! (y) :D tack så jätte mycket, superbra!! :)

här kommer lite ny uppdatering; i fredags var BF09 med BF07 och gjorde tacos och blåbärspaj (y) slutade kl 12 ungefär :)
på kvällen mötte jag upp sebastian vid ica för att köpa lite flöööt ;) sen gick vi till ok och hyrde film. fredag den 13, och ja den va lääääskig!
i går var ja med sebastian till 6 ungefär sen drog han till rico så då käka jag och mamma paj och såg på film. Irene Huss - krossad tanghäst, riktigt bra faktiskt.

vaknade strax efter 11 idag. Malin kom hit en sväng, hjälpte henne med en grej. sen gjorde jag mig iordning sen drog jag ut på byn med sandra ett tag. gick runt på byn och snacka :) gick hem vid 5.

hela eftermiddagen/kvällen har jag inte gjort ett endaste dugg.
så nu ska jag äta en macka sen går jag väl o lägger mig.

match i morgon kl 7 i malung! pepppp!!

c ya!
 
har aldrig kört med dagens outfit, men gör de nu;



:)

hej :) längesen jag uppdaterade här nu, men har inte haft tillgång till dator under helgen..

i torsdags åkte jag, mamma och pappa först till Gävle för att gå på IKEA och sen shoppa inne på valbo :)
vart väl lite kläder och lite annat, men mådde inte så bra. var förkyld och hade ont i bihålorna så de blev inte inte nån jättelång visit. Sen åkte vi vidare till mormor och morfar :)
på fredag så åt vi middag med mammas syster och familj. På lördag var det loppis, men jag stannade hemma och tittade på tv ist. haha :)
på söndag packade vi väl mestadels ihop, fikade sen åkte vi hemmåt :) fast vi svängde in på valbo igen ;D köpte bara ett linne då, hade bråttom hem. eller JAG hade bråttom hem. skulle ju äntligen få träffa älskling! :D
så när vi kom hem gjorde jag mig i ordning direkt sen träffa jag min gulleplutt som jag har saknat väldigt mycket! så de var på tiden :) sötnos stanna länge hihi, till halv 2. skulle ju upp halv 7 så jag sov drygt 5 timmar. haha bra start till skolan ;D
och ja, skolan var ju sådär. asså programmet känns ju bra, och klassen. Men jag är väl bara skoltrött som många andra.. Men de blir nog bra till sist  :)).

Om en stund ska jag träffa gullet! miss u boy :)

längsta inlägget jag har skrivit tror ja ;p

over´n out

:)

sweetsixteen idag då! :D gött! :)
vart grattad imorse vid nio med smörgås på sängen , sen gick jag upp och duschade sen vid 10 åkte jag till frissan och fick mig en ny frill. Nöjd faktiskt :))

har nyss gjort mig i ordning och smörgåstårtan blev precis klar. Och om några timmar kommer de lite folk :)
Dagen kommer bli toppen (y) :)


ska kila nu, cya! :)

7 augusti

vaknade upp vid 11-12 ungefär med halsont, och har fortfarande ont :s de brukar alltid börja med halsont innan jag blir förkyld, men hoppas inte de!!  men hoppas att de blir bättre tills imorgon för då är de match! :DDD kom igen tjejer nu tar vi dom! :D
gjorde mig sen iordning sen åkte jag ner på byn en sväng och nu har jag precis ätit, chicken nuggets och ris med soja, gott! (Y)

ikväll blir de chill framför datorn och tv:n, blir nog att se på barnaskrik och jäkelskap halv 8 ;D hahah.
och självklart tagga inför matchen imorn! :D ska bli kul! :)

nu ska jag kila, kanske skriver sen :) c ya!





saknar dej sööööötnos!!

:)

puuuuh! har hållt på med veden i 3½ timme idag. blev klar för en timme sen ungefär, så skönt att den äntligen är på rätt plats, i vedbon! (y) duktiga jag ;)

så nu ska jag ta mig en dusch, sen inta slapparläge! (Y)
förresten, fick tag på ett knäskydd, tack alex! :)

ja, de blev ett väldigt kort inlägg nu men nästa gång har jag mer att komma med ;D

c ya!

6 augusti

ja, idag är de äntligen lite fint väder :) gick ut för och sola för ett tag sen, hann sola typ 5 minuter sen kom världens största moln så de var bara att gå in igen.. synd :(

igår vakna jag runt 12 eller nått, hann inte göra så mycket innan träningen.. Träningen gick rätt fint, förutom att mitt högra ben höll på att hoppa ur led 3 gånger :s så ska försöka få tag på ett knäskydd till imorn, får se om de går bättre :)
ÄR DE NÅGON SOM HAR ETT ATT LÅNA UT? :) skulle vara jätte bra (y)

snart ska jag gå och göra mig lite lätt i ordning, sen senare idag åker jag nog till farmor en vända och hälsar på :)
några andra förslag på vad man kan göra idag när de är lite fint väder? :)

ska kila, ha de bra , cya!

RSS 2.0